Technisch Sterk

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening op gebied van techniek is uiterst divers en uiteenlopend. Dagelijks repareren wij tractoren, heftrucks, kranen en machines. Met behulp van onze vermogenstester controleren wij het vermogen van uw apparaten. Oók voor het uitlezen van uw tractor of onderhoud op locatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Slangenpersmachine

Oók beschikken wij over een slangenpers waar wij slangen mee kunnen persen tot maar liefst 1-duims en 4 staalinlagen (420 bar). Onze servicebussen zijn ook uitgerust met een mobiele slangenpers. Zo kunnen wij op locatie de reparatie uitvoeren.

Constructie & Metaalbewerking

Voor diverse las- en metaalbewerkingen kunt u bij ons terecht. Wij ontwikkelen uiteenlopende constructies van voederbak tot aan een loopbrug. Vraag gerust naar de mogelijkheden via info@peteruuldriks.nl

Magazijn

Dankzij een groot assortiment aan onderdelen kunnen reparaties vakkundig en snel worden uitgevoerd. Specifieke onderdelen zijn vandaag besteld, morgen in huis. Bent u een onderdeel nodig? Schroom niet en bel of mail ons.

Overige werkzaamheden

Onze dienstverlening is nogal divers en uiteenlopend. Leg uw vraag of voorstel gerust bij ons neer, wij helpen u graag. Bel of stuur ons een mail via info@peteruuldriks.nl

Verhuur & Verkoop Machine aanbod

Het gehele jaar door hebben wij een aanbod van tractoren, greencutters, quads en vele andere machines en toebehoren in de landbouw en agrarische sector.